De Mooiste Zonneschermen
Voeg schoonheid en veelzijdigheid toe aan je huis met eigentijdse markiezen

Voeg schoonheid en veelzijdigheid toe aan je huis met eigentijdse markiezen

Geplaatst door 04-11-2021 09:12 door Sophie Jacobiatus

Een van de beste manieren om schoonheid en veelzijdigheid toe te voegen aan je huis is met eigentijdse markiezen. Of je nu op zoek bent naar een permanente bescherming tegen de schadelijke zonnestralen, of gewoon een extra overdekte ruimte op het dak wilt creëren, eigentijdse luifels kunnen een elegante, esthetisch aangename oplossing bieden.

Eigentijdse luifels zijn er in verschillende stijlen, van traditionele tot strakke, moderne ontwerpen. Afhankelijk van het type zonwering en de garantie die je wenst, kunnen deze zonweringen variëren van semi-permanente platte structuren tot automatische, gemotoriseerde oprolbare modellen, evenals diverse andere soorten materialen en stoffen.

Het mooie van hedendaagse zonweringen is dat ze bijna overal aan de buitenkant van een pand kunnen worden geïnstalleerd, ongeacht de helling of vorm van het oppervlak. Bovendien kan de levensduur van markiezen, afhankelijk van het gebruikte materiaal en de blootstelling aan de elementen, variëren van vele jaren tot levenslang.

Wat energie-efficiëntie betreft, bieden eigentijdse markiezen verschillende voordelen. Door ramen en deuren in de schaduw te zetten, kunnen deze structuren de koelingskosten van je huis met wel 20% verminderen. Daarnaast kunnen luifels ook helpen je meubels, vloeren en tapijten te beschermen tegen blootstelling aan de zon en verbleking, voor een gemeenschappelijke en consistente uitstraling die waarde kan toevoegen aan je woning.

Uit puur esthetisch oogpunt zien moderne luifels er geweldig uit! Ze zijn verkrijgbaar in een veelheid van materialen, texturen en kleuren, zodat je echt creatief kunt zijn bij het vinden van de perfecte look en stijl die bij je huis past.

Al met al zijn moderne zonweringen de perfecte manier om schoonheid, veelzijdigheid en waarde aan je huis toe te voegen. Ze creëren extra overdekte ruimtes om je te vermaken en te ontspannen, verhogen de energie-efficiëntie en zijn verkrijgbaar in een groot aantal stijlen die passen bij alle soorten woningen. Waarom geef je je huis geen boost en neem je vandaag nog contact op met een professionele zonweringinstallateur?